si en
BICIKEL.COM
logo bicikel
Spletni portal Bicikel

Revija Bicikel in spletna stran www.bicikel.com sta vodilna in največja specializirana medija za rekreativne, tekmovalne in ljubiteljske kolesarje in kolesarke. Pokrite so vse zvrsti in oblike kolesarjenja, fokus pa je usmerjen v cestno in gorsko kolesarstvo.

Članki in novice na spletni strani pokrivajo aktualno tekmovalno dogajanje, nove izdelke, nasvete glede opreme in vadbe ter druge zanimivosti, povezane z aktivnim življenjskim slogom.
Na portalu se že od leta 2002 gradi močna spletna skupnost, ki je aktivna na forumu, blogih, v fotogalerijah, beležnicah vadbe in malih oglasih. Na strani je tudi spletna trgovina, kjer obiskovalcem in naročnikom revije ponujamo izdelke po promocijskih cenah.

Dvomesečna revija vsebuje poglobljene kolesarske tematike, razkriva dolgoročne trende, svetuje glede izbire opreme in koles, ponuja vadbene programe, zdrave recepte, atraktivne reportaže, ekskluzivne intervjuje s svetovno znanimi osebami in ideje za kolesarske izlete.

Kolesarstvo, skupaj s pohodništvom in tekom, spada med najbolj priljubljene prostočasne aktivnosti. Spekter obiskovalcev ne zajema zgolj aktivnih in ljubiteljskih kolesarjev, temveč tudi začetnike in začetnice, ki se lotevajo športa v želji po izboljšanju zdravja ali telesnega videza.

Z oglaševanjem v Biciklu dosežete ciljno aktivno populacijo, ki veliko časa in sredstev nameni za ukvarjanje s športom in zdravo življenje. Kakovostne, aktualne in objektivne vsebine so podlaga za visoko zaupanje bralcev, ki se v iskanju informacij obračajo na tiskan in spletni medij.


Tiskana revija Bicikel.com

  • Naklada: 5.000 – 6 številk letno
  • Distribucija: Delo prodaja (kioski, bencinski servisi, trgovski centri in pošte) in naročniki
  • Struktura bralstva: 68 % moških in 32 % žensk
  • Ciljna skupina: aktivno prebivalstvo, starejše od 18 let
  • Datumi izidov: 22. 12. 2016, 23. 2., 27. 4., 22. 7., 24. 8. in 26. 10. 2019

Naročite revijo: www.bicikel.com

TEKAC.SI
logo tekac

Revija in spletna stran Tekac.si zajemata vse zvrsti teka in vsebinsko pokrivata rekreativne, tekmovalne, zdravstvene in prehranske tematike, ki zanimajo aktivno populacijo. Poleg cestnega, trail, orientacijskega in gorskega teka so v vsebino vključene tudi druge aktivnosti, saj je tek osnova številnim drugim disciplinam in postaja del sodobnega zdravega življenjskega sloga.

Spletna stran poroča o rezultatih tekmovanj, napoveduje večje dogodke in ponuja aktualne članke in nasvete o vadbi ter prehrani. Zaradi tovrstnih tematik raste tudi število obiskovalcev, ki se s tekom ukvarjajo le občasno in jih primarno zanimajo nasveti o zdravi prehrani in navadah. Velik poudarek je tudi na predstavitvah tekaške obutve, športnih oblačil in vadbenih pripomočkov.

Dvomesečnik Tekac.si se v prvem delu posveča novostim in preizkusom opreme ter se z več prispevki posveti aktualni tematiki, ki je vezana na tekaške trende ali letni čas. Sledijo intervjuji z znanimi tekmovalci in tekmovalkami, strokovnjaki in znanimi osebami, ki jim tek pomembno zaznamuje življenje. Zadnji del je namenjen sproščenemu branju reportaž s tekaških dogodkov in podvigov tekačev. Vedno se najdejo tudi nasveti glede športne prehrane, dopolnilne vadbe in recepti za zdravo razvajanje po vadbi.

Revija in spletna stran Tekac.si sta namenjeni aktivni populaciji, ki se občasno ali redno ukvarja s tekom iz najrazličnejših razlogov. Ti segajo od želje po izgubi kilogramov in dobrem počutju do udeležbe na maratonu, izboljšanja rezultata in preprečevanja nastanka poškodb. Z oglaševanjem dosežete ciljno publiko športnikov in športnic, ki namenijo veliko časa in sredstev za izboljšanje forme, počutja in zdravja.


ZAUPAJO NAM
Trusted by Adidas Trusted by Intersport Trusted by Alpina Trusted by Fajallraven Trusted by Croatia Trusted by Mitsubishi
Trusted by Redbull Trusted by Adria Trusted by Continental Trusted by Garmin Trusted by Isostar Trusted by Salomon