si en
BICIKEL
logo bicikel
Revija bicikel

Revija Bicikel.com je vodilna in edina specializiran tiskan medij za rekreativne, tekmovalne in ljubiteljske kolesarje in kolesarke. Pokrite so vse zvrsti in oblike kolesarjenja.

Članki in novice na spletni strani pokrivajo aktualno tekmovalno dogajanje, nove izdelke, nasvete glede opreme in vadbe ter druge zanimivosti, povezane z aktivnim življenjskim slogom.
Dvomesečna revija vsebuje poglobljene kolesarske tematike, razkriva dolgoročne trende, svetuje glede izbire opreme in koles, ponuja vadbene programe, zdrave recepte, atraktivne reportaže, ekskluzivne intervjuje s svetovno znanimi osebami in ideje za kolesarske izlete.

Kolesarstvo, skupaj s pohodništvom in tekom, spada med najbolj priljubljene prostočasne aktivnosti. Spekter obiskovalcev ne zajema zgolj aktivnih in ljubiteljskih kolesarjev, temveč tudi začetnike in začetnice, ki se lotevajo športa v želji po izboljšanju zdravja ali telesnega videza.

Z oglaševanjem v Biciklu dosežete ciljno aktivno populacijo, ki veliko časa in sredstev nameni za ukvarjanje s športom in zdravo življenje. Kakovostne, aktualne in objektivne vsebine so podlaga za visoko zaupanje bralcev, ki se v iskanju informacij obračajo na tiskan in spletni medij.


Tiskana revija Bicikel.com

 • Naklada: 4.000 – 6 številk letno
 • Distribucija: Ekdis (kioski, bencinski servisi, trgovski centri in pošte) in naročniki
 • Struktura bralstva: 68 % moških in 32 % žensk
 • Ciljna skupina: aktivno prebivalstvo, starejše od 18 let
 • Datumi izidov: 3. 2., 7. 4., 2. 6., 4. 8., 6. 10. in 1. 12. 2022


Naročite revijo: www.bicikel.com

NAPROSTEM
logo na prostem
Revija naprostem

Revija NaProstem.si je namenjena ljubiteljem aktivnega preživljanja prostega časa v naravi. Tematsko zajemata vse poletne in zimske aktivnosti s poudarkom na turizmu in pohodništvu, ki je najbolj razširjena oblika rekreacije v Sloveniji.


Revija NaProstem.si izide trikrat letno in je tematsko prilagojena času izida. Osredotoča se na aktivno preživljanje prostega časa, ki je povezano s pohodništvom in izletništvom, večdnevnimi avanturami ter turizmom in kulinariko.

V pozamezni številki so predstavljene različne slovenske destinacije v bližnji okolici ter zanimive reportaže z vsega sveta.

Tiskana revija NaProstem.si

 • Naklada: 4.000 – dva izvoda letno
 • Delo prodaja (kioski, bencinski servisi, PC in pošte) in naročniki
 • Struktura bralstva: 58 % moških in 42 % žensk
 • Ciljna skupina: aktivno prebivalstvo, starejše od 18 let
TEKAC
logo tekac
Revija tekac

Revija Tekac.si zajemata vse zvrsti teka in vsebinsko pokrivata rekreativne, tekmovalne, zdravstvene in prehranske tematike, ki zanimajo aktivno populacijo. Poleg cestnega, trail, orientacijskega in gorskega teka so v vsebino vključene tudi druge aktivnosti, saj je tek osnova številnim drugim disciplinam in postaja del sodobnega zdravega življenjskega sloga.

Dvomesečnik Tekac.si se v prvem delu posveča novostim in preizkusom opreme ter se z več prispevki posveti aktualni tematiki, ki je vezana na tekaške trende ali letni čas. Sledijo intervjuji z znanimi tekmovalci in tekmovalkami, strokovnjaki in znanimi osebami, ki jim tek pomembno zaznamuje življenje. Zadnji del je namenjen sproščenemu branju reportaž s tekaških dogodkov in podvigov tekačev. Vedno se najdejo tudi nasveti glede športne prehrane, dopolnilne vadbe in recepti za zdravo razvajanje po vadbi.

Revija je namenjena aktivni populaciji, ki se občasno ali redno ukvarja s tekom iz najrazličnejših razlogov. Ti segajo od želje po izgubi kilogramov in dobrem počutju do udeležbe na maratonu, izboljšanja rezultata in preprečevanja nastanka poškodb. Z oglaševanjem dosežete ciljno publiko športnikov in športnic, ki namenijo veliko časa in sredstev za izboljšanje forme, počutja in zdravja.Tiskana revija Tekac.si

 • Naklada: 4.000 – 2 številke letno
 • Distribucija: Delo prodaja (kioski, bencinski servisi, PC in pošte) in naročniki
 • Struktura bralstva: 32 % moških in 68 % žensk
 • Ciljna skupina: aktivno prebivalstvo, starejše od 18 let
 • Datumi izidov: 7. 4., 12. 9. 2022


ZAUPAJO NAM
Trusted by Adidas Trusted by Intersport Trusted by Alpina Trusted by Fajallraven Trusted by Croatia Trusted by Mitsubishi
Trusted by Redbull Trusted by Adria Trusted by Continental Trusted by Garmin Trusted by Isostar Trusted by Salomon